Užitečné rady a tipy pro propagaci wašeho eshopu a webové prezentace

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat na emailu honza.pokstefl@gmail.com nebo telefonicky na +420 734 370 692.

Produktová fotografie | Rýžování zlata | Velkoobchod | Sapa Praha obchody WEDOS Portfolio fotografií | TV Shop produkty

Rychlá SEO analýza vašeho webu:

Zjistěte základní SEO data z ašeho webu na jedno kliknutí a zdarma na SEO analýza zdarma. Meta a title tagy, jak vás vidé Google, základní klíčová slova, stav sitemapy, rychlost webu, interní a externí odkazy na stránce a další užitečné informace.

 Reklama a linkbuilding zdarma přímo na tomto webu 

PR články jsou jednou z forem propagace a stavění odkazové struktury vašeho webu. Nabídka takové formy propagace je i zde na doméně pokstefljan.cz kde můžete umístit zdarma 1 článek na váš projekt včetně obrázku a odkazu. Výhodou takového článku je jeho doživotní umístění a to bez poplatku. Stačí napsat na kontakt: Honza.pokstefl@gmail.com

Vaše články:

Nejprodávanější webhosting v ČR se slevou 50 % - Profesionální webhosting, který je 100% na SSD a s podporou 24/7. Kupóny lze uplatnit v prvním kroku objednávky webhostingu
Stačí navštívit stránky WEDOSu a při registrování domény vyplnit tento promo kód: WN241HXD1J

Exkluzivně vám nabízím slevu 50% na nové domény .EU, .ONLINE, .STORE, .TECH, .SITE, .WEBSITE, .SPACE, .FUN na první rok.

Stačí navštívit stránky WEDOSu a při registrování domény vyplnit tento promo kód: DM241IRAMC

Snadná tvorba profesionálních stránek, 450+ šablon a bloků, ceníky, formuláře, ... Na pár kliknutí hotový web.

Stačí při sjednávání website zadat tento promo kód: WS241VVJH3

Tipy:

Více objednávek na e-shopu díky platební bráně

Umožněte vašim zákazníkům platit online přes platební bránu. Pokud ještě nemáte platební bránu na svém eshopu, nečekejte. Tato platební metoda zvyšuje % transakcí. Platebních brán je na trhu několik, mezi ty přední se řadí například Comgate, která je hojně využívána. Podívejte se na informace platební brány Comgate a zvyšte počet svých objednávek.

SEO analýza zdarma online

Nevíte jak si vede váš eshop, web, portfolio či internetová prezentace v očích vyhledávačů a robotů? Zjistěte zásadní nedostatky svého projektu a udělejte si SEO test zdarma. Výsledky SEO analýzy můžete aplikovat na svůj projekt a doháhnout tak více impresí.

Jak zjistit autoritu domény? 

Domain authority nebo-li autorita domény je metrika, kterou vyvinul MOZ a je předním měřítkem pro SEO. Čím větší hodnotu autority naměříte, tím je obecně větší šance, že se web s danou doménou umístí na lepších pozicích ve výsledcích vyhledávání jak organického, tak placeného (u placeného vyhledávání zvyšuje pravděpodobnost lepšího umístění oproti konkurenci). Samozřejmě roli hraje mnoho mnoho dalších faktorů od HTTPS až po použití klíčových slov na webu. Hodnota DA (domain authority) se pohybuje od 1 do 100, přičemž vyšší hodnota znamená větší sílu domény. Ukazatel je tradičně založen na zpětných odkazech, u kterých se samozřejmě nehodnotí jen počet, ale především i kvalita.
Zjistěte domain authority DA vašeho webu.

Chcete se dostat do zápisů online katalogů?

Katalogy s vysokou autoritou domény se správným zadáním klíčových výrazů zvyšují šance na lepší dosažení výsledků ve vyhledávání. Pokud si chcete ušetřit čas a máte zájem o zápisy v katalozích, kontaktujte mne, za 2500kč vás zapíši do předních online katalogů a diskuzí pro získání zpětných odkazů a zvýšení autority vaší domény. Platba je jednorázová a zápis je trvalý - napořád, po dobu existence katalogu. Provedu interní analýzu klíčových výrazů na základě vašich potřeb a vytvořím relevantní optimalizované zápisy v katalozích. Máte zájem? napište mi na email Honza.Pokstefl@gmail.com nebo zavolejte na telefon +420 734 370 692.

Potřebujete články pro svů web, eshop nebo projekt?

Aby byl váš web (obzvlášť pokud se jedná o nový web) dohledatelný oraganicky , tedy neplaceně, je nutné mít na webu kvalitní a relevantní obsah. Také je velmi vhodné mít sepsané tématické články, které umístíte na externí weby a blogy (zvýšíte tím svoji DA). Ale jak to udělat? Samozřrjmě si články můžete sepsat sami, ale bez znalostní problematiky SEO a bez kvalitní analýzy KW ("keyword" klíčových výrazů) se vám pravděpodobně nepovede sepsat článek, který se v širém internetu projeví v pozitivním hledisku vůči vašim stránkám. Na internetu najdete takzvané copywritery, kteří se tím živí a kvalitní článek je možné sehnat již od 100kč za 1NS (jednu normostranu) a to i s naplněním odkazů vedoucích na váš web. Existuje portál, kde takové textaře seženete, jmenuje se Copywriting.cz kde po zaregistrování můžete vkládat poptávky nebo vyhledávat přímo profily textařů a dávat jim nabídky spolupráce. Portál funguje oboustranně, takže pokud umíte psát dobře texty, můžete na něm vydělávat psaním textů na zakázku, vyzkoušejte ho.

Potřebujete rychle přeložit text nebo návod?

Jde to snadno a stačí mít jen vlastní email na google.

Převedení obrázku na text – automatický přepis textu - jak na to?

QR kód pro moji službu nebo web? 

QR kód pak může vypadat třeba takto

 Jak na SEO - Produktová fotografie - Jan Pokštefl

Chcete si založit eshop?

Neomezený eshopový systém s jednotnou administrací, kde můžete mít eshopů kolik chcete a platíte jen % z prodeje, žádné paušální poplatky ani doplňky, veškeré funkce jsou přístupné ihned. 
ExitShop umí vše, co ke svému podnikání potřebujete, vytvořte eshop na ExitShopu. Díky nájmu ve formě procenta z obratu se nemusíte obávat, že proděláte peníze. Když nic nevyděláte, nic nezaplatíte.

Revolut - platby a držení světových měn, akcie, kryptoměny, fiat

Neplaťte zbytečné poplatky za převody a směny financí. Revolut je bankovní aplikace plná spousty výhod, kterou můžete začít používat ihned po ověření totožnosti. Můžete zde nakupovat akcie, kryptoměny, komodity jako je zlato a stříbro - vše z pohodlí smartphone a odkudkoliv. Podívejte se co aplikace Revolut nabízí a vyzkoušejte ho, má jak placené tarify, tak tarify zdarma. Neplaťte skryté bankovní poplatky!

Hledáte filmovou produkci?

Potřebujete si ověřit podnikatelský subjekt?

Hledáte kde vyrobit reklamní předměty?

Jednoduše a pohodlně nahrajete vlastní design nebo si vyberete z již připravených nabídek na Bizay, kde mají interaktivní vyplňování návrhů.